Toto cukroví jsem připravovala už několikrát, protože v naší rodině je velmi oblíbené. Kromě Vánoc se u nás často objevuje i během roku. Tentokrát jsem ho vylepšila a pod každého indiánka jsem dala plněnou jahodovou piškotu. Výsledek byl úžasný. Autor: Jana Jančíková
Toto cukroví jsem připravovala už několikrát, protože v naší rodině je velmi oblíbené. Kromě Vánoc se u nás často objevuje i během roku. Tentokrát jsem ho vylepšila a pod každého indiánka jsem dala plněnou jahodovou piškotu. Výsledek byl úžasný. Autor: Jana Jančíková
Ať už na Vánoce nemáte čas, nebo jen toužíte po něčem dobrém a sladkém, indiánci jsou tou nejlepší volbou. Jejich příprava není náročná, přičemž recept si můžete upravovat přesně podle svých představ.
Do čokoládové polevy nepřidáváme příliš mnoho tuku, aby nebyla průsvitná. Já jsem rozpustila čtyři čokolády s přibližně 1 cm tuku. Při namáčení stačí indiánka chytit za piškotu a ponořit špičkou dolů. Pokud jste cukroví nechali dostatečně dlouho v ledničce, sníh by měl na piškotu dobře držet a neměl by spadnout.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě