Indiánci v čoko polevě

Přidal: Petra H, 10.11.2016
Kategorie: Sváteční pečení, Dezerty, Vánoční cukroví, Vánoce, Moučníky, Nepečené dezerty, Podle ovoce, Jahody
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Už jste dělali někdy tenhle dezert? Vypadá to, že to zvládne pouze zkušená pekařka, ale musím vám říct, že je to velmi jednoduché. Hlavním krokem je dobře vyšlehat bílky s cukrem a vitacitem a pak to už jde jako po másle. Autor: Petra H
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Petra H, 10.11.2016
Kategorie: Sváteční pečení, Dezerty, Vánoční cukroví, Vánoce, Moučníky, Nepečené dezerty, Podle ovoce, Jahody
SUROVINY
Suroviny:
6 ksbílků
200 gkrupicového cukru
1 bal.jahodový vitacit
Na polevu:
200 gčokolády na vaření
80 gztuženého tuku
- Bílky, krupicový cukr a vitacit šleháme asi 15 - 20 minut ve vodní lázni, kterou hřejeme na mírném ohni, aby se nám bílky neuvařily.
- Necháme ztuhnout v lednici, nejlépe do druhého dne. Potom indiánky namáčíme do čokoládové polevy.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Indiáni v čoko poleve.
KOMENTÁŘE K RECEPTU