Indické rizoto

Recept Indické rizoto

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Rizoto, Rýže, Na slano, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Rizoto s fazolemi a s příchutí skořice. Autor: siesta

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Rizoto, Rýže, Na slano, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Na rizoto:

2 hrnkykulatozrné rýže
1/2 konzervy fazolí
1 hrnekbaby karotky
1 kskozí roh/feferonku
1 kscibule
kari
celá skořice
sůl
olej

Dále budeme potřebovat:

1 bal.zakysaná smetana
1 stroužekčesneku
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájenou feferonku nebo kozí roh a pokrájenou baby karotku. Orestujeme a zasypeme kari kořením.
  2. Přidáme fazole, jedno "dřívko" skořice, propláchnutou osolenou rýži a 3 hrnky vařící vody a vaříme pod pokličkou asi 15 minut.
  3. V misce smícháme zakysanou smetanu, propasírovaný stroužek česneku (jen pro vůni) a sůl.
  4. Servírujeme rizoto s kopečkem smetany, která zjemní pálivou chuť papriky.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit