Jablečný ovesný perník

Recept Jablečný ovesný perník
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající jednoduchý a hlavně zdravý. Osladila jsem ho medem, je z jednoho vajíčka, s příjemnou chutí perníkového koření a k tomu ještě bez klasické bílé mouky. Pomlela jsem ovesné vločky, které jsou snadno stravitelné a ještě k tomu koláček je šťavnatý díky jablíčku. Zkuste. Autor: LuckaZubata

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

1 ksvejce
2-3 lžícemedu
125 mlmléka
100 govesných vloček
2 lžičkyperníkového koření
2 lžičkykakaa
1/2 lžičkyjedlé sody
1 ksjablko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vejce si vyšleháme s medem, přidáme mléko, kakao, perníkové koření, jedlou sodu, nastrouhané jablko a nakonec ovesné vločky pomleté na mouku.
  2. Vše vlijeme do srnčího hřbetu vyloženého pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme asi 45 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit