Toto je můj oblíbený jablečný koláč. Těsto jemné jako pavučinka, vnitřek šťavnatý a nahoře křupavá vrstva čokoládové polevy. Tyto tři vrstvy si tak dokonale rozumějí, že snad každý, kdo dezert dostane na talířku, si pochutná. Pokud máte rádi šťavnaté, kyselé a ne příliš sladké dezerty, určitě doporučuji vyzkoušet. Autor: Karambola
Toto je můj oblíbený jablečný koláč. Těsto jemné jako pavučinka, vnitřek šťavnatý a nahoře křupavá vrstva čokoládové polevy. Tyto tři vrstvy si tak dokonale rozumějí, že snad každý, kdo dezert dostane na talířku, si pochutná. Pokud máte rádi šťavnaté, kyselé a ne příliš sladké dezerty, určitě doporučuji vyzkoušet. Autor: Karambola
Koláč je rychlý, jednoduchý a velmi chutný. Ideální je jak ke kávě, tak i jako sladká tečka za dobrým obědem. Dokonce s ním můžete překvapit na různých oslavách nebo posezeních s blízkými, kteří si ho jistě zamilují.
Jablka si s čokoládou skvěle rozumějí a tvoří dokonalý dezert, který si oblíbí dospělí i děti. Po přípravě je dobré nechat koláč ztuhnout, aby se snadněji servíroval. Následně ho skladujte na chladném místě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě