Jelikož máme doma spoustu jablek, trebalo by je nějak spotřebovat. Jablkové koláče jsou velmi oblíbené, jsou sladké a zároveň kyselé a oproti jiným zákuskem nepotřebujeme máslo. Už staré mamky používali na tento mrežovník ztužený tuk. Máslo je pro mě do tohoto koláče nevhodné, protože ho velmi cítím po upečení, ale sto lidí, sto chutí, takže můžete i s máslem. Recept je na velký plech, pokud máte menší, snižte dávku na polovinu. Autor: Marta
Jelikož máme doma spoustu jablek, trebalo by je nějak spotřebovat. Jablkové koláče jsou velmi oblíbené, jsou sladké a zároveň kyselé a oproti jiným zákuskem nepotřebujeme máslo. Už staré mamky používali na tento mrežovník ztužený tuk. Máslo je pro mě do tohoto koláče nevhodné, protože ho velmi cítím po upečení, ale sto lidí, sto chutí, takže můžete i s máslem. Recept je na velký plech, pokud máte menší, snižte dávku na polovinu. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě