Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou

Recept Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou

Přidal: , 9.6.2015

Kategorie: Zdravé recepty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou. Autor: Martinka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 9.6.2015

Kategorie: Zdravé recepty

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 hrnekjáhel
1 bal.tofu
1 kscibule
2 ksmrkve
1 ksčervená paprika
3 ksrajčata
1 ksmenší řapíkatý celer
olivový olej
sůl, pepř
podravka
sójová omáčka
vývar

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Dáme si dle návodu vařit jáhly, mezitím si osmahneme na olivovém oleji cibuli (ne do hněda) a přidáme na drobné plátky nakrájený řapíkatý celer, který smažíme déle aby změkl.
  2. Dále si nakrájíme rajčata, papriku a tofu na drobné kostičky a na hrubo nastrouháme mrkev. Když už je celer měkčí, tak přidáme i ostatní zeleninu s tofu, osolíme, opepříme a cca po 5ti minutách přidáme asi půl litru vývaru.
  3. Po dalších pěti minutách přidáme hotové jáhly, smícháme se zeleninou a dochutíme podravkou a sojovou omáčkou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit