Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou

Přidal: Martinka.Milackova, 9.6.2015
Kategorie: Zdravé recepty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou. Autor: Martinka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Martinka.Milackova, 9.6.2015
Kategorie: Zdravé recepty
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 hrnekjáhel
1 bal.tofu
1 kscibule
2 ksmrkve
1 ksčervená paprika
3 ksrajčata
1 ksmenší řapíkatý celer
olivový olej
sůl, pepř
podravka
sójová omáčka
vývar
- Dáme si dle návodu vařit jáhly, mezitím si osmahneme na olivovém oleji cibuli (ne do hněda) a přidáme na drobné plátky nakrájený řapíkatý celer, který smažíme déle aby změkl.
- Dále si nakrájíme rajčata, papriku a tofu na drobné kostičky a na hrubo nastrouháme mrkev. Když už je celer měkčí, tak přidáme i ostatní zeleninu s tofu, osolíme, opepříme a cca po 5ti minutách přidáme asi půl litru vývaru.
- Po dalších pěti minutách přidáme hotové jáhly, smícháme se zeleninou a dochutíme podravkou a sojovou omáčkou.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pšeno s tofu a gratinovanou zeleninou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU