Sezóna jahod je už pomalu, ale jistě za dveřmi a tak jsem dnes upekla jahodovou bublaninu, kterou jsem před pečením posypala kokosem. Jahody jsem měla ze supermarketu, docela se mi líbily jak vypadaly, ale na ty moje ze zahrady se tedy moc nechytají. Doporučuji vyzkoušet z domácích, sladkých a chutných jahůdek. Autor: Anna Luptáková
Sezóna jahod je už pomalu, ale jistě za dveřmi a tak jsem dnes upekla jahodovou bublaninu, kterou jsem před pečením posypala kokosem. Jahody jsem měla ze supermarketu, docela se mi líbily jak vypadaly, ale na ty moje ze zahrady se tedy moc nechytají. Doporučuji vyzkoušet z domácích, sladkých a chutných jahůdek. Autor: Anna Luptáková
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě