Jednoduchá, rychlá a chutná. Jahodová sezóna je skoro u konce, a proto je čas spotřebovat pár jahod, které mi zbyly v lednici. Určitě doporučuji vyzkoušet tuto jahodovou roládu, která je naplněná extra lehkým krémem z mascarpone a smetany ke šlehání. Použila jsem i pudink bez vaření, aby byl krém hustší, ale pokud ho nemáte, nemusíte ho přidávat. Roláda bude krásně držet i bez něj. Autor: Mineralka
Jednoduchá, rychlá a chutná. Jahodová sezóna je skoro u konce, a proto je čas spotřebovat pár jahod, které mi zbyly v lednici. Určitě doporučuji vyzkoušet tuto jahodovou roládu, která je naplněná extra lehkým krémem z mascarpone a smetany ke šlehání. Použila jsem i pudink bez vaření, aby byl krém hustší, ale pokud ho nemáte, nemusíte ho přidávat. Roláda bude krásně držet i bez něj. Autor: Mineralka
Jahody jsou do rolády jako stvořené. Skvěle ji doplňují a dodávají jí šťavnatost. Kromě jahod však můžete použít jakékoli jiné ovoce. Vhodné jsou i maliny, třešně, višně nebo borůvky.
Rolády jsou výborným zákuskem, který se hodí pro jakoukoli příležitost. Pokud byste si chtěli připravit i nějakou bez ovoce, vyzkoušejte túto orechovú, na kterou nebudete potřebovat ani mouku.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě