Dokonale nadýchaná jahodová žemlovka, která zmizela okamžitě po upečení. Oproti klasické byla díky salku o něco sladší, ale u nás doma máme sladké opravdu rádi. Právě proto měla takový úspěch.
Dokonale nadýchaná jahodová žemlovka, která zmizela okamžitě po upečení. Oproti klasické byla díky salku o něco sladší, ale u nás doma máme sladké opravdu rádi. Právě proto měla takový úspěch.
Klasickou žemlovku jsem tentokrát povýšila o několik úrovní a můžu říct, že se opravdu povedla. Dovnitř jsem použila jahody, ale vy můžete zvolit jakékoli jiné ovoce. Hodí se borůvky, maliny nebo kyselý rybíz.
Hotovou žemlovku můžete těsně před podáváním posypat moučkovým cukrem nebo ozdobit čerstvými jahodami. Máte chuť na tradiční žemlovku s tvarohem a jablky? Vyzkoušejte tento recept.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě