Silně kakaové těsto s jemnou panna cottou z bílé čokolády a čerstvé jahůdky. Jahodové dezerty jsou asi nejlepší ze všech těch koláčků, které dělávám. Protože dnes si umíme jahody koupit po celý rok (sice nejsou chuťově tak dobré jako ty ze zahrady, ale aspoň trochu se jim podobají), víme si tento dezert připravit i v zimě. Pokud nepočítám dobu tuhnutí, pouze dobu přípravy, tak je hotový asi za půl hodinku. Autor: Adkas
Silně kakaové těsto s jemnou panna cottou z bílé čokolády a čerstvé jahůdky. Jahodové dezerty jsou asi nejlepší ze všech těch koláčků, které dělávám. Protože dnes si umíme jahody koupit po celý rok (sice nejsou chuťově tak dobré jako ty ze zahrady, ale aspoň trochu se jim podobají), víme si tento dezert připravit i v zimě. Pokud nepočítám dobu tuhnutí, pouze dobu přípravy, tak je hotový asi za půl hodinku. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě