Kynutý koláč se švestkami a drobenkou milují všichni, je to vždy pečení na jistotu a hned mizí ze stolu. Já přidávám ještě mák a je ještě lepší než ten klasický. Vyzkoušejte tuto změnu i vy. Z daného množství surovin zvyknu udělat jeden koláč 30x40cm a ještě něco navíc (například menší frngál), aby koláč nebyl příliš vysoký. Autor: Jana Jančíková
Kynutý koláč se švestkami a drobenkou milují všichni, je to vždy pečení na jistotu a hned mizí ze stolu. Já přidávám ještě mák a je ještě lepší než ten klasický. Vyzkoušejte tuto změnu i vy. Z daného množství surovin zvyknu udělat jeden koláč 30x40cm a ještě něco navíc (například menší frngál), aby koláč nebyl příliš vysoký. Autor: Jana Jančíková
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě