Voňavé a křupavé domácí rohlíky jsou tím nejlepším pečivem, které můžete své rodině nabídnout. Jejich příprava je jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální postupy. Po upečení jsou rohlíky krásně zlatavé, nadýchané a jemné, ideální na snídani či svačinu. Upečte je své rodině i vy. Autor: Zuzana Karvaiova
Voňavé a křupavé domácí rohlíky jsou tím nejlepším pečivem, které můžete své rodině nabídnout. Jejich příprava je jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální postupy. Po upečení jsou rohlíky krásně zlatavé, nadýchané a jemné, ideální na snídani či svačinu. Upečte je své rodině i vy. Autor: Zuzana Karvaiova
Když jsem byla v obchodě a rohlíky tam neměli, rozhodla jsem se vyzkoušet recept a připravit si je doma. Připravuji se totiž ze surovin, které běžně máte doma, takže to není žádný problém. Výsledek? Čerstvé, teplé rohlíky, které si můžete namazat máslem a užít si jejich lahodnou chuť. Tyto domácí rohlíky mohou být skvělým doplňkem k hlavnímu jídlu nebo perfektní svačinou kdykoliv během dne.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě