Na internetu se najde spousta receptů na dokonalé kynuté těsto vhodné jak pro slané, tak pro sladké pekařské výrobky. Osobně jsem pro sladké pečivo vždy spoléhala na jeden ověřený recept, který zahrnuje použití mléka a výhradně čerstvého droždí. Mléko dělá těsto po několik dní jemným. Popíšu, jak si připravuji univerzální kynuté těsto, ze kterého tvořím různé druhy sladkého pečiva, jako jsou například pečené buchty, buchty na páře nebo dukátové buchtičky.
Na internetu se najde spousta receptů na dokonalé kynuté těsto vhodné jak pro slané, tak pro sladké pekařské výrobky. Osobně jsem pro sladké pečivo vždy spoléhala na jeden ověřený recept, který zahrnuje použití mléka a výhradně čerstvého droždí. Mléko dělá těsto po několik dní jemným. Popíšu, jak si připravuji univerzální kynuté těsto, ze kterého tvořím různé druhy sladkého pečiva, jako jsou například pečené buchty, buchty na páře nebo dukátové buchtičky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Jste nejlepší kuchařka, dělám jídla už jen podle Vašich receptů 😇