Jak správně připravit dokonalé těsto na roládu?

Přidal: Karambola, 22.1.2021
Kategorie: Koláče, Dezerty, Sladké rolády, Rolády, Moučníky, Koláče, cukroví, Tipy a triky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
S tímto tipem budete mít krásně nadýchané těsto. Taková dokonalá roláda se mi podařila poprvé. Obvykle se mi stalo, že po srolování to vůbec nedrželo tvar. Plnila jsem nutelou, kterou jsem rozmíchala v troše mléka, ale klidně můžete použít svůj oblíbený krém, případně naplnit i ovocem. Autor: Karambola
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Karambola, 22.1.2021
Kategorie: Koláče, Dezerty, Sladké rolády, Rolády, Moučníky, Koláče, cukroví, Tipy a triky
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
5 ksžloutek
1 gsůl
50 gkrystalový cukr
5 ksbílek
70 gkrystalový cukr
90 ghladká mouka
2 gprášek do pečiva
50 gmléko
50 golej
- Potřeme krémem podle vlastní chuti (já potírala nutellou, kterou jsem rozmíchala v troše mléka) a srolujeme.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Ako správne pripraviť dokonalé cesto na roládu?.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Jak poprawnie przygotować doskonałe ciasto na roladę?.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Der perfekte Teig für jede Rolle - Wie bereitet man einen perfekten Teig für eine Rolle richtig zu? an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Hogyan készítsük el a tökéletes tekercset?.
KOMENTÁŘE K RECEPTU