Jarní nebo i velikonoční nádivka s medvědím česnekem

Recept Jarní nebo i velikonoční nádivka s medvědím česnekem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Já jsem v dostatečném předstihu připravila i tuto velikonoční nádivku, kterou jsem doplnila i o medvědí česnek. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

8 ksrohlík
200 mlmléko
1 ksvětší cibule
svazekjarní cibulka
400 guzené maso
3 ksuvařené vajíčko
podle chutimedvědí česnek
podle chutišpenát
6 ksvejce
1 bal.prášek do pečiva
podle chutisůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rohlíky nakrájíme na malé kostičky, které zalijeme teplým mlékem a necháme odstát, aby nabobtnaly.
  2. Na pánvi ohřejeme trochu másla, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Když je cibule osmažená, přidáme na menší kousky nakrájené uzené maso. Osmaženou cibuli s uzeným necháme bokem vychladnout.
  3. Rohlíky scedíme, přidáme na menší kousky nakrájená uvařené vajíčka, zelenou část z jarní cibulky, medvědí česnek a špenát. Promícháme.
  4. V menší misce rozšleháme vajíčka, která osolíme, opepříme podle chuti. Na závěr rozšlehaná vajíčka přidáme k směsi a nezapomeneme ani na prášek do pečiva.
  5. Připravenou hmotu navrstvíme do máslem vymazaného pekáče a dáme zapéct do trouby.
  6. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 45 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit