Játra na slanině

Přidal: siesta, 3.5.2015
Kategorie: Vnitřnosti, Maso, Oběd, Část dne, 15 minutovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Rychlovka na oběd. Chutné a nenáročné. Autor: siesta
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: siesta, 3.5.2015
Kategorie: Vnitřnosti, Maso, Oběd, Část dne, 15 minutovky
SUROVINY
Budeme potřebovat:
500 gjater (drůbeží, vepřová)
1 ksvětší cibule
100 gslaniny
3 stroužkyčesneku
sůl
majoránka
tuk na smažení
- Na rozpálené pánvi si orestujeme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu a osmahneme dorůžova. Sundáme z pánve a necháme na ní jen tuk.
- Podáváme s hranolkami nebo brambory, nezapomeneme na tatarskou omáčku.
KOMENTÁŘE K RECEPTU