Játra z divočáka po myslivecku

Recept Játra z divočáka po myslivecku

Přidal: , 3.5.2016

Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Játra z divočáka po myslivecku. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 3.5.2016

Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd

SUROVINY

Suroviny :

400 gjáter z divočáka
200 gcibule
1 lžícesádla
dle chutimletý pepř
dle potřebyjalovec
2 lžícehladké mouky
dle chutisůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet.
    Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme a potom podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu.
  2. Nakonec zaprášíme moukou a řádně provaříme. Solíme těsně před dokončením
  3. Hotová játra podáváme s dušenou rýží.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit