Játra z divočáka po myslivecku

Přidal: LENULKA, 3.5.2016
Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Játra z divočáka po myslivecku. Autor: Lenulka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: LENULKA, 3.5.2016
Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd
SUROVINY
Suroviny :
400 gjáter z divočáka
200 gcibule
1 lžícesádla
dle chutimletý pepř
dle potřebyjalovec
2 lžícehladké mouky
dle chutisůl
- Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet.
Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme a potom podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu.
KOMENTÁŘE K RECEPTU