Játrová ,,tlačenka,, s houbami

Recept Játrová ,,tlačenka,, s houbami
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Játrová ,,tlačenka,, s houbami, majoránkou, šunkou, slaninou,... Hotová delikatesa. Mňam!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

na 1 tlačenku budeme potřebovat:

cca 400 gkuřecích jater
4 ksrohlíky
2 ksvejce
2 ksvejce natvrdo
100 gslaniny
100 gšunky
200 ghlívy ustřičné
majoránka
sůl a pepř
grilovací koření
lžíci sádla

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rohlíky si nakrájíme na malé kostičky, přidáme pokrájená játra, sádlo, slaninu, šunku, houby, vejce natvrdo a přimícháme vejce.
  2. Rukama rozmačkáme směs a hodně osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením a majoránkou.
  3. Směs naplníme do pytlíku na tlačenky, svážeme na obouch stranách a vaříme pozvolna ve vodě. (tlačenku dáme do studené vody a teprv pomalu začneme vařit)
  4. Vaříme na mírném stupni asi hodinu.Vychladlé můžeme krájet. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit