Bramboráčky trochu jinak. K bramborám jsem přidala kuřecí játra a vznikly z toho vynikající játrové bramboráčky, které jsem nevysmážala na oleji na pánvi, ale pekla jsem je v troubě. Byly stejně křupavé a nebyly vůbec mastné. Do celé masy se přidá i sádlo, aby se vytvořila křupavá kůrka. K tomu jako příloha zeleninový salát, křupavý chlebík nebo klasická bramborová kaše. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Bramboráčky trochu jinak. K bramborám jsem přidala kuřecí játra a vznikly z toho vynikající játrové bramboráčky, které jsem nevysmážala na oleji na pánvi, ale pekla jsem je v troubě. Byly stejně křupavé a nebyly vůbec mastné. Do celé masy se přidá i sádlo, aby se vytvořila křupavá kůrka. K tomu jako příloha zeleninový salát, křupavý chlebík nebo klasická bramborová kaše. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě