Omáčka z kuřecích jater je klasikou slovenské kuchyně. Její příprava je jednoduchá, takže ji zvládne úplně každý. Navíc skvěle chutná a dokáže výborně zasytit. Pokud ji chcete vyzkoušet, inspirujte se tímto receptem, díky kterému se vám vždy podaří. Autor: Jana Bednařová
Omáčka z kuřecích jater je klasikou slovenské kuchyně. Její příprava je jednoduchá, takže ji zvládne úplně každý. Navíc skvěle chutná a dokáže výborně zasytit. Pokud ji chcete vyzkoušet, inspirujte se tímto receptem, díky kterému se vám vždy podaří. Autor: Jana Bednařová
K omáčce z kuřecích jater můžete servírovat různé přílohy. Mně se nejvíce osvědčila rýže, ale výraznou chuť pokrmu dokáže zjemnit i salát z čerstvé zeleniny. Nejlépe uděláte, když vyzkoušíte více kombinací a zjistíte, která je pro vás ta nejlepší.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě