Koblihy u nás na masopust nesmí chybět. Během let jsem vyzkoušela různé recepty, ale musím říct, že tento mě zatím ani jednou nezklamal. Koblihy jsou díky němu nadýchané, jemně křupavé a chutné. Navíc jsou velmi dobré i druhý den. Autor: Milada Sumková
Koblihy u nás na masopust nesmí chybět. Během let jsem vyzkoušela různé recepty, ale musím říct, že tento mě zatím ani jednou nezklamal. Koblihy jsou díky němu nadýchané, jemně křupavé a chutné. Navíc jsou velmi dobré i druhý den. Autor: Milada Sumková
S přípravou koblih jsem dlouho bojovala. Někdy neměly hezký tvar, jindy nebyly příjemně nadýchané nebo chutné. Všechno vyřešil až tento recept, se kterým se mi vždy povedly. Určitě ho vyzkoušejte. Koblihy stojí za to.
Naplněné koblihy posypte moučkovým cukrem a rovnou podávejte. Nejlépe chutnají hned po usmažení. Pokud byste si hlídali linii a hledali o něco zdravější variantu, můžete vyzkoušet koblihy pečené v troubě, které jsou stejně dobré.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě