Pařížské rohlíčky u nás nesmí chybět žádné Vánoce. Jsou rychlé, jednoduché a výborné. Receptů na ně je na internetu i v kuchařských knihách velké množství. Já už roky používám tento, podle kterého se mi pokaždé povedou. Autor: Alena Borchová
Pařížské rohlíčky u nás nesmí chybět žádné Vánoce. Jsou rychlé, jednoduché a výborné. Receptů na ně je na internetu i v kuchařských knihách velké množství. Já už roky používám tento, podle kterého se mi pokaždé povedou. Autor: Alena Borchová
Pařížské rohlíčky jsou tradičním vánočním cukrovím, které miluje mnoho lidí. Já je připravuji alespoň 4 až 5 dní před Vánoci, aby měly dostatek času na změknutí a dokonale se rozplývaly v ústech.
Pařížské rohlíčky necháme vychladnout a následně vložíme do uzavíratelné nádoby. Skladujeme podobně jako perníčky, vanilkové rohlíčky nebo linecké cukroví – v chladu a ve tmě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě