Vodové rohlíky jsou mým nejoblíbenějším druhem pečiva. Jsou nadýchané a dají se jíst s čímkoli. Nejraději si k nim připravuji různé domácí pomazánky, ale dovedu si je představit i jako přílohu k salátu či husté polévce. Autor: Milada Sumková
Vodové rohlíky jsou mým nejoblíbenějším druhem pečiva. Jsou nadýchané a dají se jíst s čímkoli. Nejraději si k nim připravuji různé domácí pomazánky, ale dovedu si je představit i jako přílohu k salátu či husté polévce. Autor: Milada Sumková
Vodové rohlíky jsou výborné a každý, komu je naservíruji, si žádá recept. Jejich velkou výhodou je hlavně to, že těsto je nadýchané i několik dní po upečení. Obvykle si je proto peču do zásoby.
Rohlíky chutnají nejlépe krátce po upečení. Pokud je však správně uskladníte (ideálně v chlebníku nebo v uzavíratelné nádobě), zůstanou měkké i druhý či třetí den. Začalo vás bavit pečení domácího pečiva? Kromě vodových rohlíků vyzkoušejte i ty klasické, které si můžete připravit podle tohoto receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě