Kynuté pudinkové koláče připravuji už roky. Doma je máme rádi zejména díky tomu, že mají nadýchané těsto, skvělou sladkou náplň a jsou syté. Autor: Margita Markovičová
Kynuté pudinkové koláče připravuji už roky. Doma je máme rádi zejména díky tomu, že mají nadýchané těsto, skvělou sladkou náplň a jsou syté. Autor: Margita Markovičová
Pudingoše patří spolu se záviny mezi mé oblíbené koláče z kynutého těsta, které se na stole objevují po celý rok. Nejlépe chutnají krátce po vytažení z trouby, ale měkké a výborné vydrží několik dní.
Pudinkové záviny necháme vychladnout, aby se dobře krájely a pudink stihl ztuhnout. Následně je posypeme moučkovým cukrem a podáváme.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě