Jednoduchý recept na výrobu domácí čokolády

Jednoduchý recept na výrobu domácí čokolády

Přidal: , 3.9.2015

Kategorie: Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Minimum surovin, minimum úsilí a super výsledek je na světě! Skutečnou čokoládu připravíte z kvalitního kakaového másla. Bohužel tato surovina není dostupná v našich obchodech. I při omezených surovinách můžete připravit chutnou domácí čokoládu.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 3.9.2015

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

100 gkvalitní kakao
1 lžícekr. cukr
50 gmáslo
2 lžícemléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mléko ohřejeme na mírném ohni (nesmí vřít, pouze ho ohřejeme). Přidáme cukr a kakao.
  2. Ve vodní lázni rozpustíme máslo a tenkým proudem ho přilijeme do mléka.
  3. Pak tuto směs všech čtyř surovin přivedeme do varu na mírném ohni.
  4. Vařenou čokoládu nalijeme do sklenic nebo do formiček a odložíme do chladničky ztuhnout.

Zdroj: Tak prosto

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit