Salát Sloní žrádlo je u nás doma velmi oblíbený. Často ho připravuji k snídani nebo tehdy, když k nám má přijít návštěva. Díky kombinaci hořčice, kečupu, sójové a Worcesterové omáčky má velmi zajímavou a výraznou chuť. Pokud jste ho ještě nikdy nezkoušeli, určitě to napravte. Stojí to za to.
Salát Sloní žrádlo je u nás doma velmi oblíbený. Často ho připravuji k snídani nebo tehdy, když k nám má přijít návštěva. Díky kombinaci hořčice, kečupu, sójové a Worcesterové omáčky má velmi zajímavou a výraznou chuť. Pokud jste ho ještě nikdy nezkoušeli, určitě to napravte. Stojí to za to.
Salát Sloní žrádlo nejčastěji servíruji s domácím pečivem. Sázkou na jistotu jsou housky, které dělám podle tohoto osvědčeného receptu. Jejich výhodou je, že je můžete využít různými způsoby – například i na přípravu burgerů.
Salát skvěle zasytí a jeho výhodou je i to, že si suroviny, které do něj přidáte, můžete přizpůsobit podle svých představ. Máte chuť na další salát? Vyzkoušejte tento pravý pochoutkový, který chutná k nerozeznání od toho kupovaného.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě