Nedávno jsem vyzkoušela tento vrstvený koláč a mohu říct, že měl velký úspěch. Nejen u mě, ale i u ostatních členů rodiny. Jemné máslové těsto je v kombinaci se šťavnatým ovocem neodolatelné. Dezert může na první pohled vypadat složitě, ale není třeba se ničeho bát. Zvládnou ho i začátečníci.
Nedávno jsem vyzkoušela tento vrstvený koláč a mohu říct, že měl velký úspěch. Nejen u mě, ale i u ostatních členů rodiny. Jemné máslové těsto je v kombinaci se šťavnatým ovocem neodolatelné. Dezert může na první pohled vypadat složitě, ale není třeba se ničeho bát. Zvládnou ho i začátečníci.
Patříte mezi milovníky experimentování v kuchyni, nebo jen chcete vyzkoušet něco nového? Tento vrstvený koláč si určitě oblíbíte. Můžete do něj použít jakékoliv ovoce podle vlastní chuti. Nejlepší volbou je však bobulové, které je mírně kyselé.
Po upečení nechte koláč vychladnout a poté jej nakrájejte na menší čtverce nebo obdélníky. Před podáváním ho můžete posypat moučkovým cukrem a ozdobit čerstvým ovocem. A pokud byste chtěli, aby byl koláč šťavnatější, mezi světlé a kakaové těsto, které položíte na dno plechu, můžete kromě ovoce přidat i džem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě