Jemná marináda na kuřecí prsa z kefíru a s jemnou česnekovou chutí

Přidal: Mineralka, 30.1.2018
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne, Tipy a triky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Dokonalá marináda, která dodá kuřecím prsům jemnost. Pokud máte problém, že vám nechutná tužší kuřecí maso (přiznám se, že s tímto problémem jsem se setkala pouze v nedávné době, kuřecí prsa byly po uvaření tuhé a ne jemné), tak mám jeden trik. Kefír docílí dokonalou jemnost. Přidejte i pár stroužků česneku a chutný oběd máte na stole. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 30.1.2018
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne, Tipy a triky
SUROVINY
500 gkuřecí prsa
250 mlkefír
3 stroužkyčesneku
špetkasůl, pepř
- Takto připravená kuřecí prsa vložíme do chladničky nejlépe na celou noc, ale už jsem takto maso marinovala i jeden celý den.
- Druhý den maso v marinádě vyjmeme z lednice a necháme na pracovní desce v kuchyni stát, dokud nezískají pokojovou teplotu.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Feine Kefir-Marinade für Hähnchenbrust mit einem feinen Knoblauch-Geschmack an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kefires-fokhagymás pácolt csirke.
KOMENTÁŘE K RECEPTU