Jemná tvarohová bublanina jako peříčko

Recept Jemná tvarohová bublanina jako peříčko
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Za minutu připravena a velmi chutná. V lednici jsem měla tvaroh, kterému končila spotřeba, tak jsem musela rychle něco vymyslet. Volba padla na tuto bublaninu a řeknu vám, byla to dobrota. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

(1 hrnek = 250 ml)
2 hrnkypolohrubá mouka
1 hrnekkrystalový cukr
1 a 1/2 hrnkumléko
1/2 hrnkuolej
4 ksvejce
1 bal.prášek do pečiva

Náplň:

250 gtvaroh
podle chutimoučkový cukr
dle chutiovoce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, mléko a nakonec všechny suché suroviny, které jsme předem smíchali v misce.
  2. Těsto vylijeme na připravený plech (já ho vymastila máslem a vysypala hrubou moukou, ale klidně můžete použít i pečící papír) a navrstvíme tvaroh vymíchání s cukrem.
  3. Poklademe ovoce a dáme péct.
  4. Pečeme při teplotě 180 stupňů cca 30 minut - sledujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit