NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa
Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa
Recept Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   6.2.2016

Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa

Bez smažení připravené zapékané kuřecí řízky. Připravit je můžete dvěma způsoby, je jen na vás, který si vyberete.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

První způsob:

500 g
kuřecí prsa
5 lžic
majonéza
2 lžíce
hořčice
2 lžíce
bílé víno
1/2 lžíce
citronová šťáva
sůl a strouhanka

Druhý způsob:

500 g
kuřecí prsa
200 ml
bílý jogurt
200 g
majonéza
4 stroužky
česnek
sůl a pepř
strouhanka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kuřecí maso nakrájíme na menší řízky, které vložíme do zapékací misky.
  2. V misce utřeme majonézu s hořčicí, bílým vínem a citrónovou šťávou. Ochutíme solí a potřeme touto marinádou maso v zapékací míse. /Při přípravě druhé marinády smícháme suroviny, které jsou k tomu určeny/
  3. Odložíme do lednice na 15 minut a následně každý kousek masa obalíme ve strouhance a položíme zpět do zapékací mísy.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů do zlata.

Zdroj: Coolinarika

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář