Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa

Recept Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa

Přidal: , 6.2.2016

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bez smažení připravené zapékané kuřecí řízky. Připravit je můžete dvěma způsoby, je jen na vás, který si vyberete.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 6.2.2016

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

První způsob:

500 gkuřecí prsa
5 lžicmajonéza
2 lžícehořčice
2 lžícebílé víno
1/2 lžícecitronová šťáva
sůl a strouhanka

Druhý způsob:

500 gkuřecí prsa
200 mlbílý jogurt
200 gmajonéza
4 stroužkyčesnek
sůl a pepř
strouhanka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí maso nakrájíme na menší řízky, které vložíme do zapékací misky.
  2. V misce utřeme majonézu s hořčicí, bílým vínem a citrónovou šťávou. Ochutíme solí a potřeme touto marinádou maso v zapékací míse. /Při přípravě druhé marinády smícháme suroviny, které jsou k tomu určeny/
  3. Odložíme do lednice na 15 minut a následně každý kousek masa obalíme ve strouhance a položíme zpět do zapékací mísy.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů do zlata.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit