Jemné a šťavnaté masíčko - zapékaná kuřecí prsa

Přidal: NejLucka, 6.2.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Bez smažení připravené zapékané kuřecí řízky. Připravit je můžete dvěma způsoby, je jen na vás, který si vyberete.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 6.2.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
První způsob:
500 gkuřecí prsa
5 lžicmajonéza
2 lžícehořčice
2 lžícebílé víno
1/2 lžícecitronová šťáva
sůl a strouhanka
Druhý způsob:
500 gkuřecí prsa
200 mlbílý jogurt
200 gmajonéza
4 stroužkyčesnek
sůl a pepř
strouhanka
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Jemné a šťavnaté mäsko - zapekané kuracie prsia.
KOMENTÁŘE K RECEPTU