Někdo peče takové cukroví na Vánoce, někdo i během běžných dnů. Já jsem ten druhý případ. Mně chutná mnohem více během roku než o svátcích. Dokonce bych ho přirovnala k tomu vínovému, které se při pečení nafoukne. Je jednoduché, křupavé a když ho po upečení obalíte v cukru, je příjemně sladké. Autor: Jaja79
Někdo peče takové cukroví na Vánoce, někdo i během běžných dnů. Já jsem ten druhý případ. Mně chutná mnohem více během roku než o svátcích. Dokonce bych ho přirovnala k tomu vínovému, které se při pečení nafoukne. Je jednoduché, křupavé a když ho po upečení obalíte v cukru, je příjemně sladké. Autor: Jaja79
Výhodou tohoto cukroví je především to, že má dlouhou trvanlivost, takže si ho můžete připravit klidně i do zásoby. Skvělé je například ke kávě, čaji nebo když k vám přijde návštěva a nemáte jí co nabídnout. Spolu s ním si také můžete upéct podobné vínové cukroví, na které najdete recept zde.
Hotové cukroví nechte vychladnout a poté ho přesuňte do dózy s uzávěrem, kde vám vydrží i déle než týden. Další tipy na to, jak skladovat takový typ cukroví, si můžete přečíst v tomto článku.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě