Jemné tvarohové knedlíky

Recept Jemné tvarohové knedlíky

Přidal: , 30.7.2015

Kategorie: Sladká jídla, Ovocné knedlíky, Dezerty, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jemné tvarohové knedlíky, které můžete podávat jako přílohu nebo jako hlavní jídlo se sladkou omáčkou.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 30.7.2015

Kategorie: Sladká jídla, Ovocné knedlíky, Dezerty, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

3 šálkyjemný tvaroh
2 ksvejce
3 lžícekr. cukr
1 lžičkasůl
2 šálkyhladká mouka
100 gmáslo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Tvaroh utřeme s vajíčky, přidáme cukr, sůl. Do zpracované hmoty přidáme mouku. Těsto by mělo být měkké a mělo by se s ním snadno pracovat.
  2. Na pomoučené pracovní desce těsto zpracujeme do válečku, který pěstí utlačíme. Nakrájíme na malé kousky, které házíme do vroucí vody.
  3. Hned když knedlíky vyplavou na povrch, 3-4 minuty vaříme a děravou vařečkou je vyjmeme. Polijeme rozpuštěným máslem a papáme. Dobrou chuť!

Zdroj: Povar

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit