Včelí úly patří mezi nejoblíbenější druhy vánočního cukroví. Sladká kombinace piškotů, kakaa, másla a rumu vytváří neodolatelně jemné těsto, které se doslova rozplývá na jazyku. Navíc se nepečou, takže jsou hotové raz dva. Autor: Tanya Šťástková
Včelí úly patří mezi nejoblíbenější druhy vánočního cukroví. Sladká kombinace piškotů, kakaa, másla a rumu vytváří neodolatelně jemné těsto, které se doslova rozplývá na jazyku. Navíc se nepečou, takže jsou hotové raz dva. Autor: Tanya Šťástková
Základem úspěchu je kvalitní rum a jemně mleté piškoty, díky kterým mají úly tu správnou konzistenci. To, zda se je rozhodnete plnit, závisí čistě na vás a vašich preferencích. Já jsem je tentokrát nechala bez náplně.
Takto připravené úly dáme na chladné a tmavé místo, kde vydrží celé svátky. Chtěli byste si připravit ještě nějaké nepečené vánoční cukroví? Vyzkoušejte tyto výborné klasické šuhajdy.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě