Juhoslovanský krémeš na velký plech
Další skvělý zákusek, na který jsem úplně zapomněla, že jsem ho vyfotila i s fotopostupem pro vás, milé pekařky. Inspirujte se a upečte si tento skvělý řez, který si já pamatuji ještě z dob mých mladých, kdy jsme s kamarádkami chodili do cukrárny na sladké dobroty a tento mi tam chutnal nejvíce. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Potřebujeme:
2 bal.listové těsto
Ořechové těsto:
5 ksvejce
200 gkrystalového cukru
1 bal.prášek do pečiva
100 gmletých vlašských ořechů
4 lžícemouky (2 lžíce hrubé a 2 lžíce polohrubé mouky)
Krém:
700 mlmléka
7 lžichladké mouky
250 gmásla
200 gmoučkového cukru
1 balíčekvanilkového cukru
dle chutirum
KOMENTÁŘE K RECEPTU