Kabanos s cibulí

Recept Kabanos s cibulí

Přidal: , 20.5.2017

Kategorie: Oběd, 15 minutovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy jsem toto jídlo připravovala mnohem častěji než teď. Teď to u nás doma zvyknu připravovat pouze pro sebe, nikdo jiný to nesní. Kabanos je dnes již zcela jiný než kdysi, ale jednou za čas si dopřeji. S osmaženou cibulkou je to nebíčko v tlamičce. K tomu křupavý chlebíček nebo houska a večeře jako stvořená pro mě. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.5.2017

Kategorie: Oběd, 15 minutovky

SUROVINY

kabanos
cibule
sádlo
voda
hotová jíška
sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kabanos si nakrájíme na kolečka. Cibuli rozkrojíme na půl a nakrájíme na půlkolečka. Na sádle začneme smažit cibulku a pak přidáme kabanos.
  2. Krátce osmahneme a zalijeme vodou. Dáme pod pokličku a necháme chvíli podusit. Osolíme a opepříme podle chuti. Ke konci přidáme jíšku a zahustíme.
  3. Podáváme s čerstvým pečivem. Rychlá a dobrá večeře. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit