Kachní prso na rozmarýnu

Přidal: ena jará, 6.7.2015
Kategorie: Kachní maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Kachní prso na rozmarýnu s knedlíkem a zelím. Autor: Ena Jará
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: ena jará, 6.7.2015
Kategorie: Kachní maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 kskachní prso
1 snítekrozmarýnu
špetkasůl
lžičkakmín
1 kskysané červené zelí
polohrubá mouka
Knedlík:
1 kstvrdý rohlík
1 ksvejce
špetkasůl
1 šálekmléko
1 balíčeksušené droždí
- Kachní prso naříznu až na maso. Tuk při pečení stéká a prso se tolik nevysuší.
- Dám do pekáčku, osolím, okmínuji, podliji vodou a přiložím snítku tymiánu. Peču cca 3/4 hodiny přiklopené a dopékám cca 20 minut bez poklice.
- Podávám s kynutým knedlíkem a dušeným kysaným zelím. Dobrou chuť!
KOMENTÁŘE K RECEPTU