Kakaový proto, aby tvaroh vynikl v koláči. Těsto je jemnulinké jako pavučinka. Podobá se na prošívanou deku, ale o něco jinak se připravuje. Dovolím si říci, že je mnohem jednodušší, než klasický. Pokud jste prošívanou deku už dělali a nevyšla vám podle vašich představ, tak určitě vyzkoušejte tuto variantu. Tato varianta se vám určitě podaří. Autor: Mineralka
Kakaový proto, aby tvaroh vynikl v koláči. Těsto je jemnulinké jako pavučinka. Podobá se na prošívanou deku, ale o něco jinak se připravuje. Dovolím si říci, že je mnohem jednodušší, než klasický. Pokud jste prošívanou deku už dělali a nevyšla vám podle vašich představ, tak určitě vyzkoušejte tuto variantu. Tato varianta se vám určitě podaří. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě