Tento jednoduchý domácí medový dort chutná lépe než kupovaný. Místo klasické verze jsem si tentokrát připravila kakaovou variantu a musím říct, že jsem udělala opravdu dobře. Měkké těsto doplňuje lahodný krém, který se doslova rozplývá na jazyku. Autor: Nikuš Domankušová
Tento jednoduchý domácí medový dort chutná lépe než kupovaný. Místo klasické verze jsem si tentokrát připravila kakaovou variantu a musím říct, že jsem udělala opravdu dobře. Měkké těsto doplňuje lahodný krém, který se doslova rozplývá na jazyku. Autor: Nikuš Domankušová
Medové řezy patří mezi moje nejoblíbenější zákusky. Nemohou proto chybět na žádných posezeních s blízkými, oslavách ani svátečním stole. Jejich příprava je o něco delší, ale rozhodně stojí za to. Určitě je proto vyzkoušejte.
Hotové medové řezy dejte alespoň na hodinu na chladné místo. Během této doby ztuhnou a jejich chutě se dokonale propojí. Máte chuť na trochu jiné medové řezy? Vyzkoušejte tyto s kaštanovým krémem a vrstvou čokolády.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě