Kapucínský guláš

Přidal: Adddy17, 16.3.2019
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne, Hovězí guláš, Omáčky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající guláš s těstovinou, rýží, případně bramborovou kaší nebo domácím knedlíkem. Ještě není čas na venkovní opékání, ale dobrý guláš se dá připravit i doma na sporáku. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Adddy17, 16.3.2019
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne, Hovězí guláš, Omáčky
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
cibule
hovězí maso
rajský protlak
žampiony
sůl, pepř
gulášové koření
- Když je maso tak na půl, přidáme nakrájené žampiony, rajský protlak a dodusíme do měkka.
- Nakonec zahustíme hladkou moukou. Podáváme s knedlíkem, těstovinou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU