NejRecept.cz Maso Hovězí maso Kapucínský guláš
Kapucínský guláš
Recept Kapucínský guláš
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Adddy17

Vynikající guláš s těstovinou, rýží, případně bramborovou kaší nebo domácím knedlíkem. Ještě není čas na venkovní opékání, ale dobrý guláš se dá připravit i doma na sporáku. Autor: Adddy

Adddy17 Adddy17    ·   16.3.2019

Kapucínský guláš

Vynikající guláš s těstovinou, rýží, případně bramborovou kaší nebo domácím knedlíkem. Ještě není čas na venkovní opékání, ale dobrý guláš se dá připravit i doma na sporáku. Autor: Adddy

20 min
Čas přípravy
70 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
cibule
hovězí maso
rajský protlak
žampiony
sůl, pepř
gulášové koření
Postup receptu
Vytisknout
20 min
Čas přípravy
70 min
Čas vaření
  1. Osmažíme cibulku, přidáme maso na kostky a opékáme, aby maso pustilo štávu. Přidáme sůl, pepř, gulášové koření. Podlijeme a dusíme.
  2. Když je maso tak na půl, přidáme nakrájené žampiony, rajský protlak a dodusíme do měkka.
  3. Nakonec zahustíme hladkou moukou. Podáváme s knedlíkem, těstovinou.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář