Kapucínský guláš

Recept Kapucínský guláš

Přidal: Adddy17, 16.3.2019

Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Omáčky, Část dne, Hovězí guláš

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající guláš s těstovinou, rýží, případně bramborovou kaší nebo domácím knedlíkem. Ještě není čas na venkovní opékání, ale dobrý guláš se dá připravit i doma na sporáku. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Adddy17, 16.3.2019

Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Omáčky, Část dne, Hovězí guláš

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

cibule
hovězí maso
rajský protlak
žampiony
sůl, pepř
gulášové koření

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Osmažíme cibulku, přidáme maso na kostky a opékáme, aby maso pustilo štávu. Přidáme sůl, pepř, gulášové koření. Podlijeme a dusíme.
  2. Když je maso tak na půl, přidáme nakrájené žampiony, rajský protlak a dodusíme do měkka.
  3. Nakonec zahustíme hladkou moukou. Podáváme s knedlíkem, těstovinou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit