Nejjednodušší krém, jaký existuje. Salko a máslo vyšleháme mixérem do hladké hmoty a krém je hotový. Trvá to asi jen 5 minut, avšak když koupíte v obchodě již karamelové salko. Pokud ne, připravte se na tříhodinové vaření obyčejného salka ve vroucí vodě a pak na asi hodinové vychladnutí, pokud ne více. Karamelové je sice dražší, ale vyplatí se ušetřit čas. Není to až tak vysoká položka, která by nás zruinovala :) Zdobila jsem čokoládou a hvězdičkou z marcipánu. Použila jsem modrou barvu, abych je trochu oživila. Autor: Petra H.
Nejjednodušší krém, jaký existuje. Salko a máslo vyšleháme mixérem do hladké hmoty a krém je hotový. Trvá to asi jen 5 minut, avšak když koupíte v obchodě již karamelové salko. Pokud ne, připravte se na tříhodinové vaření obyčejného salka ve vroucí vodě a pak na asi hodinové vychladnutí, pokud ne více. Karamelové je sice dražší, ale vyplatí se ušetřit čas. Není to až tak vysoká položka, která by nás zruinovala :) Zdobila jsem čokoládou a hvězdičkou z marcipánu. Použila jsem modrou barvu, abych je trochu oživila. Autor: Petra H.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě