Větrníčky jsem naplnila vanilkovým krémem a karamelovou šlehačkou. Základy pro oba krémy je dobré připravit den předem, aby se dostatečně vychladily v lednici. Druhý den již v krátkosti obě náplně dokončíte. Větrníky nejsou složité, jen je potřeba si vše dobře naplánovat a zorganizovat. Pak už to jde, jak po másle :)
Větrníčky jsem naplnila vanilkovým krémem a karamelovou šlehačkou. Základy pro oba krémy je dobré připravit den předem, aby se dostatečně vychladily v lednici. Druhý den již v krátkosti obě náplně dokončíte. Větrníky nejsou složité, jen je potřeba si vše dobře naplánovat a zorganizovat. Pak už to jde, jak po másle :)
Zdroj: Víkendové pečení
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě