Luxusní zákusek, který si oblíbíte. Pokud máte rádi mini větrníky (nebo i velké), určitě si pochutnáte. Nemusíte dělat malé kousky, které alespoň mně se zdají velmi pracné, ale rovnou uděláte velký, který nakrájíte na řezy a podáváte. Je to mnohem praktičtější než ty malé, které tvarujete pomocí ozdobné špičky. Polevu dělám z cukru a smetany, určitě vyzkoušejte a nezameňujte ji za moučkový cukr nebo čokoládovou polevu. Autor: rebeka (Naďa I.)
Luxusní zákusek, který si oblíbíte. Pokud máte rádi mini větrníky (nebo i velké), určitě si pochutnáte. Nemusíte dělat malé kousky, které alespoň mně se zdají velmi pracné, ale rovnou uděláte velký, který nakrájíte na řezy a podáváte. Je to mnohem praktičtější než ty malé, které tvarujete pomocí ozdobné špičky. Polevu dělám z cukru a smetany, určitě vyzkoušejte a nezameňujte ji za moučkový cukr nebo čokoládovou polevu. Autor: rebeka (Naďa I.)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Včera jsem zkusila poprve. Moc mi záleželo aby se povedl, kvuli návštěvě, ale mela jsem jistě obavy, jaky vlastně bude. Musim konstatovat, ze jsem ho čerstvý musela ochutnat a vyjely me i manzelovy oči, jak je to neskutečné lahodné, vse luxusně chuťové sladene a kupovany větrník se muze jit zahrabat. Korpus nádherne jemný, vlacny, krem neni sladký a poleva nahoře tomu dodá tu pomyslnou tresinku. Za tu praci to stojí, je opravdu božský, musim jej bránit tělem než přijede návštěva, aby zbylo… Moc dekuji za úžasný recept!