Karbanátky se sýrem a kaší

Udělejte si na oběd karbanátky s použitím vepřového masíčka a sýrových tyčinek. Je to vynikající volba.

Přidal:, 17.12.2014
Kategorie: Koláče, cukroví, Maso, Vepřové, Mleté maso, Karbanátky
Recept Karbanátky se sýrem a kaší

Suroviny

SUROVINY NA 2 PORCE:
500 gvepřové maso mleté
50 gsýrové tyčinky
2 ksstarší rohlíky
1 ksvejce
brambory na kaši
podle chuti sůl
pepř mletý černý,
strouhanka
petrželka
cibule
olej na smažení

Postup přípravy

  1. Připravíme si suroviny.Tip: Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP
  2. Mleté maso, nakrájený sýr na kolečka, petrželku, sůl, pepř, smícháme. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a také dáme do masy.
  3. Přidáme vejce a rohlík namočený v mléce, promícháme.Tip: Tradiční velikonoční syrek/hrudka
  4. Z masy tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance.
  5. Potom v pánvi na rozpáleném oleji smažíme karbanátky z jedné i druhé strany. Podáváme s bramborovou kaší. Dobrou chuť.Tip: Sbírka 6 nejlepších receptů na velikonoční mazanec, ze které si určitě vyberete.

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Dorisa