NejRecept.cz Maso Vepřové maso Katův šleh
Katův šleh
Recept Katův šleh
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Adddy17

Jsem skoro zapomněla na toto hlavní jídlo, které jsem měla pro vás připravené a nafocené. S domácím kečupem, lečem, které jsem zavařovala ještě minulého roku a pomaličku uklízím v komoře, abych si vytvořila prostor pro letošní zavařeniny. Autor: Adddy

Adddy17 Adddy17    ·   4.1.2018

Katův šleh

Jsem skoro zapomněla na toto hlavní jídlo, které jsem měla pro vás připravené a nafocené. S domácím kečupem, lečem, které jsem zavařovala ještě minulého roku a pomaličku uklízím v komoře, abych si vytvořila prostor pro letošní zavařeniny. Autor: Adddy

Suroviny
600 g
vepřové plecko
2 skleničky
leča
4 lžíce
kečupu
1 ks
cibule
dle potřeby
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Plecko nakrájíme na nudličky, cibuli na drobno a trošku oleje, promícháme a necháme uležet v chladu.
  2. Směs dáme do pekáče, zaklopené pečeme necelou hodinu.
  3. Přidáme kečup, lečo, kdo chce, může Ďábelské koření, ke konci odkryjeme pekáč. Podáváme s hranolkami či rýží.
  4. Toto je naše tradiční novoroční jídlo, ale i během roku ho ráda připravuji. Dobrou chuť :)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář