Klasické šuhajdy se před těmito košíčky z ledových kaštanů mohou stydět.

Recept Klasické šuhajdy se před těmito košíčky z ledových kaštanů mohou stydět.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vyzkoušela jsem vynikající recept, který je mnohem lepší než klasické šuhajdy. Nepoužila jsem hořkou čokoládu, ale klasickou čokoládku ledové kaštany. V obchodě jsem zahlédla i bílé ledové kaštany, příště určitě vyzkouším ty. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

Základ:

6 ksledové kaštany
120 gmáslo

Náplň:

100 gmleté ​​vlašské ořechy
50 gmoučkový cukr
40 gmáslo
50 mlrum
1 bal.vanilkový cukr
2 PLmléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Čokoládové tyčinky spolu s máslem rozpustím ve vodní lázni. Připravím si košíčky, které do poloviny naplním čokoládou. Já plním tak, že trochu je pootáčím do stran, aby se čokoláda dostala i na kraj košíčků. Do středu uložím oříškovou náplň.
  2. Náplň připravuji tak, že všechny suroviny dám do hrnce a na mírném ohni nechám za stálého míchání vařit asi minutku. Odstavím a nechám vychladnout.
  3. Na oříškovou náplň nanesu druhou polovinu čokolády. Zdobila jsem ještě bílou čokoládou. Tečku bílé čokolády jsem pomocí párátka roztáhla do stran. Tak vznikl krásný mramorový vzhled.
  4. Nechám ztuhnout a dám do chladné komory nebo do chladničky.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit