NejRecept.cz Část dne Oběd Klasický smažák s vařenými brambory
Klasický smažák s vařenými brambory
Recept Klasický smažák s vařenými brambory
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Triniti

Klasické hlavní jídlo, které dělávám minimálně jednou týdně. Někdy jsem měla dlouhou pauzu a znovu nastalo období, kdy mi smažený sýr chutná jako když jsem byla malé dítě. K tomu už jen vařená brambora, protože s hranolky bych to už asi nezvládla. Autor: Triniti

Triniti Triniti    ·   7.11.2017

Klasický smažák s vařenými brambory

Klasické hlavní jídlo, které dělávám minimálně jednou týdně. Někdy jsem měla dlouhou pauzu a znovu nastalo období, kdy mi smažený sýr chutná jako když jsem byla malé dítě. K tomu už jen vařená brambora, protože s hranolky bych to už asi nezvládla. Autor: Triniti

Suroviny
400 g
eidamu
2 ks
vejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
brambory
Postup receptu
Vytisknout
  1. Eidam si nakrájíme na plátky.
  2. Potom ho obalíme v hladké mouce, rozšlehaných osolených vejcích a nakonec ve strouhance.
  3. Připravený sýr smažíme ve fritovacím hrnci.
  4. Usmažený sýr podáváme s bramborem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář