Klasický smažák s vařenými brambory

Recept Klasický smažák s vařenými brambory

Přidal: , 7.11.2017

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasické hlavní jídlo, které dělávám minimálně jednou týdně. Někdy jsem měla dlouhou pauzu a znovu nastalo období, kdy mi smažený sýr chutná jako když jsem byla malé dítě. K tomu už jen vařená brambora, protože s hranolky bych to už asi nezvládla. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.11.2017

Kategorie: Oběd

SUROVINY

400 geidamu
2 ksvejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
brambory

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Eidam si nakrájíme na plátky.
  2. Potom ho obalíme v hladké mouce, rozšlehaných osolených vejcích a nakonec ve strouhance.
  3. Připravený sýr smažíme ve fritovacím hrnci.
  4. Usmažený sýr podáváme s bramborem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit