Klobásy ve sklenici

Přidal: rebeka, 8.6.2016
Kategorie: Zavařeniny, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Pamatuji s dětství. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 8.6.2016
Kategorie: Zavařeniny, Chuťovky
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
8 ksdobrých domácích klobás (16 nožiček)
4 kssklenice (0,7l)
4 víčkaurčená pro zavařování masa
voda
zavařovací hrnec
- Čisté sklenice propláchneme vařící vodou, víčka necháme projít varem a důkladně utřeme dosucha.
- Klobásy naskládáme do sklenic, přidáme studenou vodu (množství viz foto), okraje sklenic pečlivě otřeme a řádně zavíčkujeme.
- Vložíme do zavařovacího hrnce, přidáme vodu minim. do 3/4 výšky sklenic a zavařujeme při 100st. 40 minut. Sklenice necháme v hrnci a na druhý den proces zavařování opakujeme ještě jednou.
Autor: Naďa I. (Rebeka)
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Klobásy v pohári.
KOMENTÁŘE K RECEPTU