Tvarohové knedlíčky jsou už taková klasika. Plním je na různé způsoby, i na slano i na sladko. Na sladce zvyknu plnit švestkami nebo jahodami a pokud na nás přijde chuť na slané, tak naplním zelím a slaninou. Samozřejmě pak na vrch už nepřidávám cukr, ale osmaženou strouhanku bez cukru. Určitě zkuste, s těstem se pracuje skvěle. Autor: Triniti
Tvarohové knedlíčky jsou už taková klasika. Plním je na různé způsoby, i na slano i na sladko. Na sladce zvyknu plnit švestkami nebo jahodami a pokud na nás přijde chuť na slané, tak naplním zelím a slaninou. Samozřejmě pak na vrch už nepřidávám cukr, ale osmaženou strouhanku bez cukru. Určitě zkuste, s těstem se pracuje skvěle. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě