Knedlík v trojobalu

Knedlík v trojobalu. Je to taková rychlovka, můžeme využít knedlíky z předešlého dne. Autor: Lenulka

Přidal:, 15.6.2016
Kategorie: Hlavní jídla, 15 minutovky
Recept Knedlík v trojobalu

Suroviny

Suroviny :
1 kshouskový knedlík
3 ksvejce
hladká mouka
strouhanka
sůl, pepř
Na dozdobení :
kečup
eidam

Postup přípravy

  1. Houskový knedlík si nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Tip: Velikonoční babiččin mazanec
  2. Jednotlivé plátky obalíme v mouce, rozšlehaných osolených vajíčkách a nakonec ve strouhance.
  3. Na pánvi s rozpáleným olejem smažíme z obou stran. Hotové odložíme na papírový ubrousek.Tip: Velikonoční maďarská tlačenka se zeleninou a vajíčkem
  4. Usmažené knedlíky podáváme teplé, dobré jsou i studené. Podle chuti dozdobíme kečupem a strouhaným sýrem.
  5. Je to taková rychlovka, můžeme využít knedlíky z předešlého dne.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole