Knedlík v trojobalu

Recept Knedlík v trojobalu

Přidal: , 15.6.2016

Kategorie: Oběd, 15 minutovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Knedlík v trojobalu. Je to taková rychlovka, můžeme využít knedlíky z předešlého dne. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.6.2016

Kategorie: Oběd, 15 minutovky

SUROVINY

Suroviny :

1 kshouskový knedlík
3 ksvejce
hladká mouka
strouhanka
sůl, pepř

Na dozdobení :

kečup
eidam

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Houskový knedlík si nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm.
  2. Jednotlivé plátky obalíme v mouce, rozšlehaných osolených vajíčkách a nakonec ve strouhance.
  3. Na pánvi s rozpáleným olejem smažíme z obou stran. Hotové odložíme na papírový ubrousek.
  4. Usmažené knedlíky podáváme teplé, dobré jsou i studené. Podle chuti dozdobíme kečupem a strouhaným sýrem.
  5. Je to taková rychlovka, můžeme využít knedlíky z předešlého dne.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit